Werken via een uitzendbureau

Werken via een uitzendbureau

Werken via een uitzendbureau

Wilt u werken via een uitzendbureau? Uitzendbureau Emmens!

Bent u op zoek naar een baan en wilt u werken via een uitzendbureau? Dan bent u bij uitzendbureau Emmens aan het juiste adres! Als uitzendbureau werken wij als een bemiddelaar tussen jou als werknemer en bedrijven die werk hebben. Als uitzendbureau zijn wij op zoek naar de juiste kandidaat die de perfecte match is voor één van de vacatures. Wilt u werken via een uitzendbureau en denkt u de perfecte match te zijn voor één van de vacatures die wij hebben open staan? Reageer dan direct, hierna gaan we kijken wat wij voor elkaar hierin kunnen betekenen.

Wilt u wel graag werken via een uitzendbureau maar weet u nog niet precies wat voor baan u voor u ziet? Ook dat is bij uitzendbureau Emmens geen probleem! Doordat wij van uitzendbureau Emmens al twintig jaar onderweg zijn in het koppelen van mens en werk gaan wij samen kijken naar wat het beste bij u past! In een kennismakingsgesprek kunnen wij kijken wat uw eerdere werkervaring is, hoeveel uur u wilt werken en wat u verwacht qua salaris. Op basis van deze informatie zoeken wij voor u de meest geschikte werkgever en kunt u eindelijk gaan werken via een uitzendbureau!

Werken via een uitzendbureau? Wij vinden voor u de juiste werkgever!

Reageer op één van onze vacatures in het groen!

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Waarom werken via een uitzendbureau? De best aansluitende baan!

Wanneer u wilt werken via een uitzendbureau kost het u niks aangezien een uitzendbureau geen geld inhoudt van uw loon. Ook krijgt u met behulp van een uitzendbureau de juiste werkgever of baan aangesteld op basis van uw eisen en wensen. Ook wanneer u het werk uitvoert zult u niet per se meer betaald krijgen dan uw collega’s die hetzelfde werk doen, het enige wat hierin verschil zou kunnen maken is de ervaring en in welke salarisschaal uw collega’s zijn ingedeeld. Dit is ook vastgelegd in de cao voor uitzendkrachten. Samen wordt er goed besproken wat de bedoeling is met bijvoorbeeld vrije dagen, vakanties, reiskostenvergoeding en vakantiegeld. Zo gaat u goed voorbereid werken via een uitzendbureau en weet u waar u aan toe bent.

Ook heeft u uitzendkracht bepaalde rechten. Des te langer u werkt, des te meer rechten u opbouwt als uitzendkracht. Een uitzendovereenkomst kent meerdere fases. Zo start u in fase A, deze fase duurt 1,5 jaar. Wanneer deze fase voorbij is komt u in fase B. In deze fase krijgt u een contract met een begin- en einddatum. Bij deze fase heeft u natuurlijk meer zekerheid omdat u met een begin- en einddatum weet waar u aan toe bent. Mocht het zo zijn dat uw werkgever voor de afloop van uw contract de opdracht beëindigt, dan behoudt u recht op loon zolang het contract loopt. Fase C is tevens ook de laatste fase, hierin krijgt u een contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau. Maar in veel gevallen is dan al een contract bij de opdrachtgever ter sprake.

Wilt u de juiste baan vinden? Kom dan nu werken via een uitzendbureau bij Emmens!

Werken via een uitzendbureau? Zo gaat u aan de slag!

Wanneer u wilt werken via een uitzendbureau zult u natuurlijk op een andere manier bij een bedrijf aan de slag gaan dan wanneer u zich solliciteert bij een bedrijf op zich. Ten eerste zult u zich natuurlijk inschrijven bij dit uitzendbureau. Dit doet u eigenlijk al automatisch wanneer u reageert op één van de vacatures op onze website. Dit kan bijvoorbeeld op één van de vacatures in de GWW (Grond- Weg- en Waterbouw) zijn. Hierdoor zult u gecontacteerd kunnen worden op basis van deze vacature, ook is het mogelijk dat wij als uitzendbureau u eerst beter willen leren kennen om te kijken of deze vacature goed aansluit bij uw eisen en wensen. Omdat wij als uitzendbureau natuurlijk meerdere vacatures hebben, kunnen wij op basis van deze kennismaking een voorstel doen voor een bepaalde baan als er vanuit ons andere interessante kansen voor u liggen.

Wanneer u volgens de recruiter een geschikte kandidaat blijkt te zijn voor de vacature wordt u door de recruiter voorgelegd aan het bedrijf. Vanuit het bedrijf wordt er dan natuurlijk bepaald wie wel of niet aangenomen wordt. Ook kan het zo zijn dat de recruiter uw profiel opslaat en contact met u opneemt zodra er een andere vacature binnenkomt die beter aansluit op uw profiel. Zo kunt u dus aan het werk komen door zelf te reageren op een vacature, of doordat er contact met u opgenomen wordt vanuit een recruiter.

Zodra u op gesprek bent geweest bij zowel het uitzendbureau als het bedrijf waarvoor u heeft gesolliciteerd en deze positief zijn afgerond, kunt u aan de slag bij het bedrijf. Wanneer u aan het werk bent, zult u nog altijd in dienst zijn bij het uitzendbureau en niet bij het bedrijf zelf. Ook wordt er vaak gedacht dat wanneer u gaat werken via een uitzendbureau u minder verdient, alleen is dit dus niet het geval. U zult als uitzendkracht hetzelfde verdienen als uw collega’s die dezelfde ervaring hebben en dus in dezelfde salarisschaal vallen. Ook zult u als uitzendkracht recht hebben op toeslagen, zo kunt u bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een onregelmatigheidstoeslag, een reiskostenvergoeding of overwerk wanneer u overuren draait.

Wilt u direct werken via een uitzendbureau? Neem nu contact op en maak kennis!

Bekijk onze vacatures!

Vacatures
Groen

Vacatures
Grond, weg-
& waterbouw

Vacatures
Landbouw

Loonwerk

Vacatures
Loonwerk