Vacatures in het Groen

Vacatures in het Groen

Vacatures in het Groen

Vacatures in het groen? Uitzendbureau Emmens!

Emmens is uw uitzendbureau voor vacatures in het groen. Dit uitzendbureau biedt u verschillende banen binnen de groenvoorziening. Bent u één van de talenten binnen de groenvoorziening? Binnen de vacatures in het groen bieden wij nieuw talentvol personeel aan de verschillende werkgevers die met ons samenwerken. Zoekt u een baan als hovenier, medewerker groenvoorziening of monteur tuin- en parkmachines? Dan bent u bij de vacatures in het groen van Emmens aan het juiste adres.

Bij uitzendbureau Emmens moedigen wij je aan om jezelf te laten zien, want zelfs zonder een diploma kun jij waardevol zijn voor een werkgever. Doordat Emmens een hecht netwerk heeft kunnen wij een werkgever vinden die jou helpt om te ontdekken wat er bij jou past. Ook voor het werken -en leertraject waarin jij je bevindt kun je bij ons terecht. Wij laten jou groeien tot een waardevolle werknemer op de arbeidsmarkt, als je kiest voor de vacatures in het groen bij uitzendbureau Emmens!

Pak jij de uitdaging bij uitzendbureau Emmens aan en reageer jij op één van onze mooie vacatures in het groen? Solliciteer Direct!

Reageer op één van onze vacatures in het groen!

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Waarom vacatures in het groen bij Emmens? Ontwikkeling en plezier!

Emmens vindt het belangrijk dat u als werknemer plezier heeft in uw baan binnen de groenvoorziening. Wanneer u reageert op één van de vacatures in het groen zal u bij Emmens dus ook zeker weten dat u met de juiste werkgever in verbinding wordt gebracht. Zo zorgen wij ervoor dat u binnen de vacatures in het groen de kans krijgt om door te ontwikkelen, u een netwerk kan opbouwen en u plezier heeft in het werk wat u doet.

Doordat Emmens gespecialiseerd is in het in verbinding brengen van mensen binnen het werkgebied weet u dat u aan het juiste adres bent. Zo zijn wij wanneer wij u samenbrengen met een werkgever gericht op een stevige klik en een duurzame werkrelatie, wat resulteert in een win win situatie voor iedereen. Wat Emmens onderscheidt van anderen is dat wij binnen de vacatures in het groen samenwerken met een sterk netwerk van ervaren vakmensen en ondernemende werkgevers. Samen met de werkgevers bieden wij als uitzendbureau diverse mogelijkheden om het vak in de praktijk te leren wanneer het gaat om jonge werknemers zonder ervaring.

Het kenmerk bij Emmens is daarom ook het betrokken zijn. Zowel voor u als werknemer als voor de werkgevers binnen ons netwerk. Ook geloven wij in specialisme, daarom zijn wij gefocust op de banen binnen de sectoren landbouw en grond-, weg- en waterbouw, loonwerk en natuurlijk in het groen. Dit is ook wat onze aanpak kenmerkt en waarin wij al twintig jaar onderscheidend zijn.

Ontwikkeling en plezier in jouw baan? Reageer nu op één van onze vacatures in het groen!

Onze Vacatures Groen

Met plezier naar je werk gaan. Aan de slag bij een opdrachtgever waar je een klik mee hebt. Waar je de ruimte krijgt om dingen te doen die jij leuk vindt. Waar je trots op kan zijn. En waar je je verder ontwikkelt. Dat noemen wij Gewoon Goed Wark. Welkom bij Emmens Uitzendbureau.

Medewerker Groenvoorziening

Bent u opzoek naar een baan als medewerker groenvoorziening in Beilen of Assen? Dan bent u aan het juiste adres. Aanleg en onderhoud van groot groen zijn de werkzaamheden waar deze baan als medewerker groenvoorziening uit bestaan. Voor verschillende projecten kunt u worden ingezet en weet u daarom ook dat geen dag hetzelfde is. Daarom zoeken wij voor de baan medewerker groenvoorziening iemand die af en toe bereid is te over werken en flexibel genoeg is. De baan als medewerker groenvoorziening biedt u 40 uur.

Voor deze baan als medewerker groenvoorziening zijn wij opzoek naar iemand die in het bezit is van een rijbewijs B (E) en eigen vervoer heeft. Die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. In het bezit is van een VCA-B diploma. Een certificaat heeft voor bosmaaien en motorkettingzagen en die bereid is om alle voorkomende werkzaamheden te doen.

Heeft u interesse in de baan als medewerker groenvoorziening? Reageer op de vacature!

Hovenier

Wanneer u opzoek bent naar een baan als hovenier voor 37 uur bent u bij Emmens aan het juiste adres. Voor zowel een hoveniersbedrijf in de omgeving van Hoogeveen als een hoveniersbedrijf in de omgeving van Beilen hebben wij een vacature openstaan. Als hovenier binnen deze hoveniersbedrijven zullen de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit aanleg en onderhoud van particuliere tuinen. Als hovenier kunt u worden ingezet voor verschillende projecten waardoor er geen dag hetzelfde is. Daarom vragen wij ook iemand die flexibel genoeg is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Zo kan het zijn dat er klussen zijn waar u alleen op pad gaat maar ook klussen waarin u samen moet werken.

Voor de baan als Hovenier zijn wij opzoek naar iemand die in het bezit is van een B (E) rijbewijs. Enige ervaring heeft met zowel onderhoud als aanleg van particuliere tuinen. Iemand die zelfstandig is maar ook een teamspeler is en die bereid is om alle werkzaamheden met twee handen aan te pakken.

Wordt u de nieuwe Hovenier bij één van deze bedrijven? Reageer dan nu!

Monteur Tuin- en Parkmachines

Bij Emmens bieden wij u ook een baan aan als monteur tuin- en parkmachines voor 40 uur in Smilde. Als monteur gaat u aan de slag met het onderhouden en repareren van professionele maaimachines, tractoren, shovels en werktuigen. Hierbij hoort het afleveringsklaar maken van deze machines en werktuigen ook bij. Als monteur tuin- en parkmachines houdt u zich eigenlijk bezig met de gehele service hiervan. Wanneer u werkt als monteur tuin- en parkmachines maakt u deel uit van een team van monteurs, welke het belangrijk vinden om kwalitatief goed werk te leveren en het leuk vinden om te sleutelen aan machines. U dus ook!

Voor de baan als monteur tuin- en parkmachines zijn wij opzoek naar iemand die een opleiding heeft gehad in de technische richting of die hier nog mee bezig is. Ook vragen wij enkele ervaring op technisch gebied, voldoende branchekennis en het bezit van rijbewijs B + (E) (C) (C1).

Reageer op deze vacature en ga meteen aan de slag als monteur tuin- en parkmachines!

Bekijk ook onze andere vacatures!

Loonwerk

Vacatures
Loonwerk

Vacatures
Grond, weg-
& waterbouw

Vacatures
Landbouw