Vacatures in de GWW

Vacatures in de GWW

Vacatures in de GWW

Vacatures in de GWW? Bij uitzendbureau Emmens aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar vacatures in de GWW? Dan kunt u een kijkje nemen bij de verschillende vacatures die aangeboden worden door uitzendbureau Emmens. De diverse klussen binnen de grond-, weg- en waterbouw vragen om de inzet van mensen met kennis. Zo zult u bij de vacatures in de GWW veelal gevraagd worden om diverse diploma’s of certificaten. Waar gewenst wordt er ook gevraagd naar eventuele relevante werkervaring. Bovendien wordt bij de vacatures in de GWW gevraagd naar personen die snappen hoe een klus aangepakt moet worden en die zich bij die klus dan ook medeverantwoordelijk voelen. Bij uitzendbureau Emmens zijn we altijd op zoek naar talentvol personeel welke het beste passen bij een bepaalde functie binnen de vacatures in de GWW. Bent u geïnteresseerd in een baan als Bronbemaler, Minikraanmachinist of grondwerker? Reageer dan meteen op één van de mooie vacatures bij uitzendbureau Emmens!

Met het uitgebreide netwerk van uitzendbureau Emmens helpen wij jou zoeken naar de geschikte werkgever binnen de vacatures in de GWW. Met 20 jaar ervaring, een eigen kijk op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland en de persoonlijke en betrokken benadering toe te passen weet u zeker dat uitzendbureau Emmens u perfect kan begeleiden binnen de vacatures in de GWW. U kunt ons een authentieke en waardevolle speler noemen binnen de personeelsbranche.

Meer weten over de vacatures in de GWW? Bekijk het aanbod aan vacatures!

Reageer op één van onze vacatures in de GWW!

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Waarom vacatures in de GWW bij uitzendbureau Emmens?

Bij uitzendbureau Emmens biedt u verschillende banen binnen de grond-, weg- en waterbouw die u kan aanspreken. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in verschillende vormen van grondverzet zoals bijvoorbeeld het aanleggen van riolering, grond-, en straatwerk en kabels leggen? Dan bent u bij de vacatures in de GWW bij uitzendbureau Emmens aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring en een netwerk bestaande uit veel verschillende werkgevers en talentvolle werknemers kunnen wij u in contact brengen met de juiste werkgever waarbij u uw talenten kunt laten bloeien.

Doordat wij op verschillende locaties in Drenthe en Groningen u vacatures in de GWW kunnen aanbieden is het een gemiste kans om niet even een kijkje te nemen bij deze verschillende banen. Bij uitzendbureau Emmens staat betrokkenheid en ontwikkeling bovenaan. Dit betekent dat wij u graag koppelen aan de juiste werkgever waarbij u zelf binnen het werk dat u doet kunt ontwikkelen. Ook vinden wij het belangrijk dat u plezier haalt uit het werk dat u doet.

Plezier hebben in uw werk? Reageer op één van de vacatures in de GWW bij Emmens!

Onze Vacatures GWW

Met plezier naar je werk gaan. Aan de slag bij een opdrachtgever waar je een klik mee hebt. Waar je de ruimte krijgt om dingen te doen die jij leuk vindt. Waar je trots op kan zijn. En waar je je verder ontwikkelt. Dat noemen wij Gewoon Goed Wark. Welkom bij Emmens Uitzendbureau.

Bronbemaler

Bent u op zoek naar een baan als bronbemaler in Geesbrug in Drenthe? Dan kunt u bij uitzendbureau Emmens reageren op deze vacature! Als Bronbemaler gaat u aan het werk op verschillende locaties en werkt u aan diverse projecten. Bij bronbemaling wordt het grondwater opgepompt en op een andere plek weer afgevoerd. In het kort zullen uw werkzaamheden als bronbemaler dus bestaan uit het plaatselijk en tijdelijk verlagen van de grondwaterspiegel. Door uw hulp als bronbemaler kan ervoor gezorgd worden dat bijvoorbeeld tijdens bouwwerkzaamheden de bouwput droog gehouden kan worden.

Voor de functie als bronbemaler zijn wij op zoek naar iemand die durft aan te pakken en niet bang is om vieze handen te krijgen. Ook wanneer uw laarzen vol water komen te staan vind u dit niet erg. Als bronbemaler bent u een teamplayer die goed kan communiceren met de collega’s om u heen. Voor de functie als bronbemaler kunnen wij u 38 uur bieden en krijgt u uw salaris volgens het Bouw CAO.

Bronbemaler worden bij dit bedrijf in Geesbrug? Reageer direct op de vacature!

Minikraanmachinist

Voor de baan als minikraanmachinist zijn wij voor meerdere werkgevers op zoek naar ervaren personeel. Dus wacht niet langer en reageer meteen op de vacature als minikraanmachinist! Als minikraanmachinist gaat u voornamelijk bezig met graafwerkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. Zo zult u geen dag hetzelfde beleven en kunt u met uw kennis en ervaring voor verschillende projecten ingezet worden als minikraanmachinist. Hierbij is het daarom ook van belang dat u als minikraanmachinist flexibel genoeg bent om wanneer nodig in het weekend te werken.

Voor de functie als minikraanmachinist zijn wij op zoek naar een flexibele ervaren werknemer die pas tevreden is als het werk af is. Bent u in het bezit van een rijbewijs B+E, kunt u zowel zelfstandig als in teamverband werken, bent u in het bezit van een VCA-B en bent u ook bereid om bijkomende handwerkzaamheden te doen? Dan is de baan als minikraanmachinist perfect voor u weggelegd! Voor de baan als minikraanmachinist kunt u 40 werkuren verwachten in Assen en omgeving.

Enthousiast over de graafwerkzaamheden? Reageer op de vacature als minikraanmachinist!

Grondwerker

In de omgeving van Assen en Emmen zijn wij voor verschillende grondverzetbedrijven op zoek naar een grondwerker. Bent u geïnteresseerd in een baan als grondwerker? Dan bent u bij uitzendbureau Emmens aan het juiste adres. Als grondwerker assisteert u bij alle vormen van grondverzet, dit zijn werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het aanleggen, meten en uitzetten van riolering, grond- en straatwerk, kabels leggen en nog diverse andere werkzaamheden. Heeft u enige ervaring met grondwerk en bent u een flexibele en enthousiaste doorzetter? Reageer dan direct op de vacature als grondwerker!

Voor de functie als grondwerker bij deze grondverzetbedrijven in Assen en Emmen zijn wij op zoek naar iemand die al enige ervaring heeft als grondwerker binnen de GWW. Bent u in het bezit van een B(E) rijbewijs, kunt u zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent u in het bezit van een VCA-B of bent u bereid dit certificaat te halen? Dan zijn wij op zoek naar u! Voor de baan als grondwerker kunnen wij u 40 uur bieden in de omgeving van Assen en Emmen.

Heeft u interesse in de baan als grondwerker? Reageer direct op één van de vacatures!

Bekijk ook onze andere vacatures!

Vacatures
Groen

Loonwerk

Vacatures
Loonwerk

Vacatures
Landbouw