Vacatures in de landbouw

Vacatutures in de landbouw

Vacatures in de landbouw

Vacatures in de landbouw? Emmens biedt u verschillende banen!

Voor verschillende vacatures in de landbouw kunt u terecht bij uitzendbureau Emmens. Heeft u affiniteit binnen de landbouw en bent u op zoek naar vacatures in de landbouw, kijk dan naar één van de vacatures van uitzendbureau Emmens. Heeft u interesse in een baan als allround akkerbouw medewerker, chauffeur melktransport of als monteur landbouwmachines? Dan kunt u gelijk reageren op onze vacatures in de landbouw.

Als uitzendbureau moedigen wij het aan om jezelf te laten zien, want ook zonder een diploma kunt u als werknemer een waardevolle toevoeging zijn binnen een bedrijf. Bij uitzendbureau Emmens heerst een hecht netwerk van zowel werkgevers als werknemers, zo kunnen wij u helpen de juiste werkgever te vinden die u erbij helpt te ontdekken wat er bij u past.

Wanneer u reageert op één van de vacatures in de landbouw weet u dat u de mogelijkheid krijgt om door te groeien en u persoonlijk te ontwikkelen. Zo maken wij van u een waardevolle werknemer op de arbeidsmarkt!

Reageer nu op onze vacatures in de landbouw en ga direct aan de slag!

Reageer op één van onze vacatures in de landbouw!

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Vacatures in de landbouw bij Emmens? Een hechte samenwerking!

Plezier en ontwikkeling, dat is waar het om gaat bij Emmens. Zo zult u dit ook terugzien binnen de verschillende vacatures in de landbouw. Wanneer u bij uitzendbureau Emmens reageert op één van de vacatures zal u in een hechte en vooral fijne samenwerking komen, waarbij u de kans krijgt om zowel uzelf persoonlijk te ontwikkelen als een netwerk op te bouwen.

Uitzendbureau Emmens is gespecialiseerd in het verbinden van werkgever met werknemer. Het is belangrijk als werknemer dat u zich op uw plek voelt binnen een bedrijf en dat de band met de werkgever ook stevig staat. Om die samenwerking voor elkaar te krijgen gaan wij aan de slag. Hierin onderscheiden wij ons doordat wij al 20 jaar persoonlijk en betrokken zijn. Binnen de vacatures in de landbouw werken wij samen met een sterk netwerk van ervaren vakmensen en ondernemende werkgevers. Ook wanneer het gaat om jonge werknemers zonder ervaring kunnen wij diverse mogelijkheden bieden om verschillende aspecten in de landbouw te leren.

Wanneer u praat over de beste agrarische ondernemers ter wereld dan praat u natuurlijk over de Nederlandse boeren. Zowel complexe machines en apparaten als relevante data helpen de bedrijven binnen de landbouwsector optimaal te presteren. Maar een deel van dit werk blijft ook gewoon mensenwerk. Daar komt u in beeld!

Interesse in één van de vacatures in de landbouw? Reageer direct!

Onze Vacatures Landbouw

Met plezier naar je werk gaan. Aan de slag bij een opdrachtgever waar je een klik mee hebt. Waar je de ruimte krijgt om dingen te doen die jij leuk vindt. Waar je trots op kan zijn. En waar je je verder ontwikkelt. Dat noemen wij Gewoon Goed Wark. Welkom bij Emmens Uitzendbureau.

Allround akkerbouw medewerker

Bent u op zoek naar een baan als allround akkerbouw medewerker? Dan kunt u bij uitzendbureau Emmens reageren op deze vacature. Als allround akkerbouw medewerker houdt u zich voornamelijk bezig met de teelt van aardappelen, bieten en nog veel meer en ziet hier ook de uitdaging in. Als allround akkerbouw medewerker bent u ook geïnteresseerd in het leren van grondbewerking, poten, zaaien, spuiten, oogsten, of misschien heeft u hier zelfs al ervaring in. U gaat als allround akkerbouw medewerker aan het werk voor een paar unieke akkerbouwbedrijven in de provincies Drenthe en Groningen, deze werkzaamheden zijn het hele jaar uit te voeren en bieden u 40+ uur.

Voor de baan als allround akkerbouw medewerker zijn wij op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in verschillende taken binnen de landbouw en grondbewerking, poten, zaaien, spuiten en oogsten wilt leren of hier al wat van af weet. 

Gaat u de uitdaging als allround akkerbouw medewerker aan? Reageer dan nu!

 

Chauffeur Melktransport

Bent u graag onderweg en wilt u uw steentje bijdragen in de landbouwsector? Reageer dan nu op onze openstaande vacature als chauffeur melktransport! Als chauffeur melktransport rijdt u op de vrachtwagen, haalt u de melk op bij de veehouders in Noord-Nederland en levert deze weer af bij verschillende fabrieken. Nadat u overdag als chauffeur melktransport de melk heeft opgehaald en weer weggebracht, kunt u in de avond weer aan de aardappels zitten. Voor de vacature chauffeur melktransport kunt u terecht in Wijster en bieden wij u 24 tot 40 uur aan.

Voor de baan als chauffeur melktransport zijn wij op zoek naar iemand die graag op de weg is. Ook zou u voor de baan als chauffeur melktransport een CE-rijbewijs met Code 95 nodig hebben. 

Wilt u de weg op als chauffeur melktransport? Reageer direct op de vacature!

 

Monteur landbouwmachines

Bent u op zoek naar een baan als monteur landbouwmachines? Dan bent u bij uitzendbureau Emmens aan het juiste adres. Als monteur landbouwmachines houdt u zich vooral bezig met de onderhoud en reparatie van trekkers, landbouwmachines en vrachtwagens. De baan als monteur landbouwmachines zal een fulltime baan zijn, ook kunnen onregelmatige uren voorkomen bij bijvoorbeeld calamiteiten. Bent u graag met onderhoud en reparatie bezig en vindt u het geweldig om het gezicht van deze werkplaats te worden? Dan is de baan als monteur landbouwmachines voor u weggelegd! 

Voor de vacature voor de baan van monteur landbouwmachines in de plaats Meeden, zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft met onderhoud en reparatie van trekkers, landbouwmachines en vrachtwagens. Ook zijn wij op zoek naar iemand die voor de baan als monteur landbouwmachines 40 uur per week beschikbaar is. 

Pak steeksleutel 50 erbij en reageer direct op onze vacature als monteur landbouwmachines.

 

Bekijk ook onze andere vacatures!

Vacatures
Groen

Vacatures
Grond, weg-
& waterbouw

Loonwerk

Vacatures
Loonwerk