Wie zoek je?

Vakmensen of jong potentieel. Op tijdelijke basis of met een structureel karakter. Emmens Uitzendbureau is graag je partner in het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van medewerkers in de vier onderstaande sectoren. Naast de reguliere uitzendcontracten hebben we een aantal jonge tot zeer ervaren vakmensen in vaste dienst. Alles is erop gericht om ook in pieken aan de vraag van jouw bedrijf te voldoen.

Actief in
Groen

Actief in
Bouw

Actief in
Landbouw / Loonwerk

Actief in
Grond, weg-
& waterbouw

We denken buiten kaders

De krappe arbeidsmarkt vraagt om innovatieve oplossingen. Daarom creëert Emmens Uitzendbureau ook leer- en werkmogelijkheden buiten bestaande kaders, samen met opdrachtgevers. Bijvoorbeeld voor jonge mensen zonder relevante diploma’s.

 Wij screenen op motivatie en werkhouding, opdrachtgevers bieden oefenruimte in de dagelijkse praktijk. Door te doen – loop maar mee, stap maar in, pak maar aan – wordt duidelijk hoe iemand verder kan. De praktijk laat zien dat hieruit vaak goede matches ontstaan. Daar zijn we trots op. Vraag naar onze ervaringen!

 

Degelijk & betrouwbaar

Uitzenden betekent bij Emmens Uitzendbureau de juiste man op de juiste plek. Maar ook zekerheid, zonder verlies van flexibiliteit. Of het nu gaat om een week, een jaar of gedurende een project, Emmens levert flexibele arbeidskrachten wanneer jij ze nodig hebt.

Kom in contact

Contactinformatie

Hoofdvaartsweg 73
9405 AC Assen

0592 - 461 463

info@emmensuitzendbureau.nl

Openingstijden:

Alle weekdagen  09:00 – 17:30 uur