Vacatures in het loonwerk

Vacatutures in het loonwerk

Vacatures in het loonwerk

Uitzendbureau Emmens voor vacatures in loonwerk!

Bent u op zoek naar vacatures in het loonwerk? Dan kunt u bij uitzendbureau Emmens terecht voor verschillende banen. Als uitzendbureau brengen wij nieuw gedreven personeel in contact met verschillende werkgevers binnen onze vacatures in het loonwerk. Wanneer u op zoek bent naar een baan als loonwerker, chauffeur container transport of truck / trailer monteur dan kan uitzendbureau Emmens u verder helpen met deze zoektocht.

Doordat uitzendbureau Emmens een netwerk heeft welke hecht is met zowel de werkgevers als werknemers kunnen wij u koppelen met de juiste werkgever. Binnen onze vacatures in het loonwerk wordt u aangemoedigd om uzelf te laten zien, hierbij krijgt u hulp van één van de  verschillende werkgevers. Ook wanneer u niet zeker weet welke kant u op wilt wordt u door zowel uitzendbureau Emmens als de opdrachtgevers geholpen om te ontdekken wat er bij u past. Door de vragen te stellen: wat wil jij? Wat kun jij? Wat zou jij willen? En wat drijft jou? leren wij u beter kennen en kunnen we u koppelen aan de juiste opdrachtgever.

Reageer op één van de vacatures in het loonwerk bij uitzendbureau Emmens en start uw nieuwe uitdaging!

Reageer op één van onze vacatures in het loonwerk!

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Vacatures in het loonwerk? Emmens brengt u in verbinding!

Wanneer u reageert op één van onze vacatures in het loonwerk dan staan er twee dingen bovenaan. Emmens vindt het namelijk belangrijk dat u binnen uw carrière kunt ontwikkelen, netwerken opbouwt en veel leert. Maar ook dat u plezier heeft in de werkzaamheden die u verricht. Daarom zal uitzendbureau Emmens de juiste werkgever zoeken die past bij uw wensen wanneer u reageert op één van de vacatures in het loonwerk.

In verbinding brengen van werkgever en werknemer is waar uitzendbureau Emmens in is gespecialiseerd. Zo is Emmens betrokken bij beide partijen, zowel de werkgever als de werknemer moeten een goed gevoel en een klik hebben over de samenwerking die aangegaan wordt. Bij Emmens kunt u niet alleen vacatures in het loonwerk vinden. Ook kunt u bij ons terecht voor banen in de landbouw, u kunt vacatures vinden in de GWW (grond-, weg- en waterbouw) en verschillende banen in het groen.

Wat Emmens onderscheidt van andere uitzendbureaus is dat wij binnen de vacatures in het loonwerk samenwerken met een sterk netwerk. Dit netwerk bestaat uit ervaren vakmensen en ondernemende werkgevers die gedreven zijn om het beste uit de vakmensen te halen. In samenwerking met de werkgevers biedt Emmens u binnen de verschillende banen meerdere mogelijkheden om het vak te leren.

Bent u geïnteresseerd in één van de vacatures in het loonwerk? Neem nu contact op!

Onze Vacatures Loonwerk

Met plezier naar je werk gaan. Aan de slag bij een opdrachtgever waar je een klik mee hebt. Waar je de ruimte krijgt om dingen te doen die jij leuk vindt. Waar je trots op kan zijn. En waar je je verder ontwikkelt. Dat noemen wij Gewoon Goed Wark. Welkom bij Emmens Uitzendbureau.

Loonwerker

Bent u opzoek naar een baan als loonwerker in de provincie Drenthe? Reageer dan nu op deze vacature! Bent u de flexibele en enthousiaste doorzetter die per direct beschikbaar is? Als loonwerker houdt u zich bezig met alle aspecten in het loonwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan land bewerking, bemesting, oogstwerkzaamheden en de nodige overige werkzaamheden. Ben jij 40+ uur beschikbaar in de provincie Drenthe en wilt u bezig gaan als loonwerker?

De functie eisen voor de baan als loonwerker zijn dat u ervaring heeft met gemechaniseerd loonwerk. Dit houdt in dat u ervaring heeft met verschillende machines die gebruikt worden binnen de verschillende werkzaamheden bijvoorbeeld trekkers. Omdat u als loonwerker aan de slag gaat met deze machines en voertuigen vragen wij daarom ook dat u in het bezit bent van het T rijbewijs. Tot slot vragen wij iemand die zowel in teamverband als zelfstandig te werk kan gaan.

Interesse in de baan als loonwerker? Reageer dan nu op onze vacature!

Chauffeur Container Transport

Bent u graag onderweg en heeft u een passie voor vrachtwagens? Neem dan nu contact met ons op voor de vacature chauffeur container transport. Als chauffeur container transport vervoert u containers van en naar verschillende locaties in zowel binnen- als buitenland. Wanneer u als chauffeur container transport te werk gaat zult u bijproducten (veren, vlees, bloed) zorgvuldig laden en transporteren naar de fabriek in Wijster. De vrachtwagen waar u als chauffeur container transport op zult rijden voldoet aan de eisen die gesteld zijn door de NVWA. Zo weet u zeker dat u als chauffeur container transport veilige en plezierige kilometers zult maken.

Voor de openstaande vacature voor chauffeur container transport zijn wij opzoek naar iemand die het leuk vind om onderweg te zijn. Kilometers maken is uw passie en daar geniet u van. Wilt u uw rijbewijs CE met code 95 nog halen of heeft u deze al in uw bezit en wilt u ‘s avonds gewoon weer thuis zijn na een hele dag mooie ritten gemaakt te hebben? Grijp dan uw kans en wordt onze chauffeur container transport.

Reageer op de vacature chauffeur container transport en begin uw avontuur!

Truck / Trailer monteur

Houdt u van sleutelen aan verschillende voertuigen en wilt u hiervan uw baan maken? Reageer dan gauw op onze vacature voor de baan als truck / trailer monteur. Als truck / trailer monteur komt u te werken op de werkplaats in Coevorden, hier zullen verschillende voertuigen binnen komen. Bedrijfsauto’s bestelwagens, opleggers en intern transportmaterieel. Als truck / trailer monteur houdt u zich bezig met het intern transportmaterieel zoals heftrucks, reachtrucks en pallettrucks. Ook komen hier hulpmiddelen als laadkranen, laadkleppen en koelmotoren bij kijken.

Als truck / trailer monteur bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van reparaties en onderhoud aan verschillende trucks en trailers. U kunt zelfstandig een diagnose stellen en de storingen verhelpen. Ook wanneer u als truck / trailer monteur bevoegd bent voert u zelfstandig keuringen uit en u kunt werkorders, urenverantwoordingen en keuringsformulieren correct invullen. Gaat u aan de slag als truck / trailer monteur dan kunt u een leuke afwisselende baan en een werkweek van 40 uur verwachten. Er zijn zowel intern als externe opleidingen te volgen en u heeft een uitzicht op een dienstverband als truck / trailer monteur voor onbepaalde tijd.

Aan de slag gaan als truck / trailer monteur? Reageer dan nu op de vacature!

Bekijk ook onze andere vacatures!

Vacatures
Groen

Vacatures
Grond, weg-
& waterbouw

Vacatures
Landbouw